Personeelsadvies

HRM-Specialisten

Juristen Arbeidsrecht

Mediators MfN

T: 0418-516680

Verzuimdiensten

Wij snappen als geen ander dat iedere situatie anders is. Onder het genot van een (virtuele) kop koffie, bekijken we samen met u wat er nodig is en gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Lees hieronder meer over onze verzuimdiensten.

Preventiebeleid

Voorkom (langdurig) verzuim, want ”Voorkomen is beter dan genezen” Met een goed preventiebeleid verkleint u de kans dat uw medewerkers langdurig uitvallen.
Wij helpen u graag bij het creƫren en/of optimaliseren van uw preventiebeleid.

Casemanagement

Janssen & Partners treedt al jaren op als casemanager. Wij helpen u, zodat u voldoet aan de verplichtingen van de Wet Verbetering Poortwachter en het begeleiden van de werknemer tijdens de ziekteperiode en de re-integratie. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor alle partijen.

Arbeidsdeskundigonderzoek

Het is voor een werkgever wettelijk verplicht om te onderzoeken hoe een uitgevallen werknemer naar vermogen kan blijven werken.
Aan de hand van een arbeidsdeskundigonderzoek wordt bekeken wat de re-integratie mogelijkheden zijn. Janssen & Partners kan dit onderzoek voor u uitvoeren.

Re-integratie 2e spoor

Wanneer blijkt dat de werknemer zijn eigen werk niet meer kan uitvoeren en er bij de eigen werkgever geen structurele mogelijkheden zijn voor ander passend werk, zal gekeken moeten worden naar passend werk bij een ander bedrijf, dit wordt ook wel het tweede spoor traject genoemd. Janssen & Partners begeleidt de werkgever en werknemer bij de terugkeer naar het werk, of naar ander werk in hetzelfde bedrijf, of naar een andere werkgever.

Erkend gemachtigde UWV

Janssen & Partners is door het UWV erkend als gemachtigde. Dit houdt in dat het UWV medische gegevens direct aan Janssen & Partners mag verstrekken. Normaliter kan alleen een arts-gemachtigde of advocaat deze gegevens opvragen bij het UWV. Door deze erkenning kunnen wij u nu nog beter en sneller van dienst zijn, bijvoorbeeld bij de uitvoering van second opinions door bedrijfsartsen of verzekeringsartsen, of bezwaren tegen loonsancties.

Met het verkrijgen van medische gegevens hebben wij een grote verantwoordelijkheid om de privacy van betrokkenen te waarborgen. Janssen & Partners zal daarom onder geen beding informatiegegevens verstrekken aan werkgevers over bijzondere persoonsgegevens van (ex-)werknemers. Verder hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de privacy van betrokkenen te waarborgen.