Personeelsadvies

HRM-Specialisten

Juristen Arbeidsrecht

Mediators MfN

T: 0418-516680

HR Beleid & Interim

” Samen tillen we het HR-beleid van jouw organisatie naar een hoger niveau “

Niet iedere organisatie beschikt over de juiste HR-kennis of heeft voldoende tijd voor het regelen van de personeelszaken. Echter is personeel dé bepalende factor voor succes en daarom verdient het de juiste aandacht.

Wil jij jouw HR-beleid naar een hoger niveau tillen, of heeft jouw organisatie behoefte aan ondersteuning? Wij ontzorgen jou als werkgever en geven HR-advies en ondersteuning op gebied van alle HR-facetten.

Als werkgever kom je regelmatig in aanraking met HR-vraagstukken. Het kan voorkomen dat je in sommige situaties twijfels hebt over hoe je het beste kunt handelen.

Bijvoorbeeld wanneer je de arbeidsvoorwaarden wilt wijzigen, of wanneer je medewerker ziek is en er een plan van aanpak opgesteld moet worden. In zulke gevallen is het prettig om te kunnen overleggen met een deskundige op het gebied van HR.

Onze HR-specialisten hebben dagelijks te maken met dit soort vragen en staan voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen. Of het nu gaat om het opstellen van een nieuw HR-document of het wijzigen van een bestaande arbeidsovereenkomst, wij bieden je de expertise die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen.

HR-beleid

Janssen & Partners is dé allround HR-specialist. Vanuit jarenlange ervaring in diverse branches brengen wij samen met jou het HR-beleid naar een hoger niveau. Voorbeelden per facet:

Werving en Selectie

Employer branding, wervingstrategie, candidate journey.

Performance Management

Leiderschapstraining, scholingsbeleid.

Beoordeling & belonen

Functionering- en beoordelingsgesprekken, functieomschrijving en waardering.

In-, door- en uitstroom

Onboarding, HR-procedures, arbeidsovereenkomsten en ontslag.

Advies op maat

Als het gaat om HR-beleid, is het belangrijk om een strategische aanpak te hanteren die past bij de specifieke behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat, waarmee we u kunnen helpen bij het ontwikkelen van een HR-beleid dat aansluit bij uw organisatiecultuur, doelen en uitdagingen.

Onze HR-experts hebben uitgebreide kennis en ervaring in het adviseren van bedrijven in verschillende sectoren en van verschillende grootte. We bieden praktisch advies en ondersteuning op het gebied van onder meer werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, functieprofielen, prestatiebeoordeling, opleiding en ontwikkeling, en personeelsplanning.

Ons doel is om je te helpen bij het creëren van een positieve en productieve werkomgeving waarin jouw medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn. Dit kan bijdragen aan een hogere medewerkerstevredenheid en -retentie, wat op zijn beurt weer kan leiden tot hogere bedrijfsresultaten.

Met onze jarenlange ervaring en actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, bieden wij jou de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn als werkgever. 

Of je nu behoefte heeft aan eenmalig advies of doorlopende ondersteuning, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een effectief HR-beleid dat past bij uw organisatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

HR-ondersteuning

Gaat jouw HR-medewerker met zwangerschapsverlof, of komt er een project aan? Met andere woorden: heb jij behoefte aan HR-ondersteuning? Wij helpen je graag!

  • Vaste HR-adviseur | Een vast aanspreekpunt op het gebied van HR.
  • Interim HR | Wij zijn ook inzetbaar als er de behoefte is aan tijdelijke HR-ondersteuning. Vanaf 8 uur per week. 
  • HR-abonnement | Laagdrempelig en snel verzekerd van HR-advies, voor een vast bedrag per maand .

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!