Personeelsadvies

HRM-Specialisten

Juristen Arbeidsrecht

Mediators MfN

T: 0418-516680

HR abonnement

Voor € 29,50 per maand verzekerd van HR-advies: wij helpen je vooruit!

HR-abonnement 

Wil je als werkgever volledig ontzorgd worden op het gebied van HR? Dan ben je bij Janssen & Partners aan het juiste adres! Met ons HR-abonnement bieden wij een breed scala aan diensten om jouw organisatie te ondersteunen bij HR-vraagstukken.

Onze ervaren HR-specialisten zijn bereikbaar voor deskundig advies op het gebied van HR-beleid, ontslagkwesties, langdurig ziekteverzuim, werving & selectie, psychologische begeleiding en arbeidsjuridische vraagstukken.

Met onze jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van arbeidsrecht en operationeel-, tactisch- en strategisch personeelsbeleid, bieden wij jou de HR-ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn als werkgever. 

Wat gaan we voor jou doen:

  • Een kennismakingsgesprek.
  • Jaarlijks een vervolggesprek om de (toekomstige) ontwikkelingen te bespreken.
  • Binnen 24 uur advies waarmee je verder kunt (per telefoon of e-mail).

De vraagbaak

Binnen 24 uur antwoord
29
50
per maand
  • Binnen 24 uur advies waarmee je verder kunt.
  • Telefonisch of per e-mail

Je medewerker zit er doorheen?

Bij ons ben je verzekerd van snelle en adequate hulpverlening. In tegenstelling tot de reguliere GGZ-ondersteuning, waar vaak wachttijden van circa zes maanden gelden, bieden wij directe ondersteuning en is er binnen 24 uur contact met de medewerker. Met een uniek vier stappenplan helpen we jouw medewerker om binnen 2 maanden weer gezond aan de slag te gaan.

Je hebt een dringende ontslagkwestie?

Een dringende ontslagkwestie kan voor veel stress en onzekerheid zorgen. Je wilt dan natuurlijk ook zo snel mogelijk geholpen worden door een specialist op dit gebied. Bij ons ben je verzekerd van snelle en deskundige hulpverlening. Wanneer je ons belt zit onze arbeidsrechtjurist binnen een paar uur bij je aan tafel of krijg je direct concreet advies om je verder te helpen. Bel je een advocatenkantoor, dan heb je te maken met een hoger uurtarief en is het proces vaak stroperiger. Bij ons kun je rekenen op snelle en efficiënte ondersteuning tegen een betaalbaar tarief.

Twijfels over een HR-document of een arbeidsovereenkomst?

Je hebt met jouw medewerker een arbeidsovereenkomst getekend. Je wil de arbeidsvoorwaarden wijzigen. Je medewerker is ziek en is bij de bedrijfsarts geweest. Deze geeft aan dat er een plan van aanpak opgesteld moet worden. Het kan voorkomen dat je in dit soort situaties twijfels hebt over hoe je het beste kunt handelen. In zulke gevallen is het prettig om te kunnen overleggen met een deskundige op het gebied van HR. Onze HR-specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van HR?

Maak dan kennis met ons HR-abonnement. Tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek leggen we je graag uit wat dit abonnement inhoudt en wat de voordelen zijn voor jouw organisatie. We brengen jouw HR-situatie in kaart en bekijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om HR-advies, mediation, psychologische begeleiding, het beheersen van ziekteverzuim of het hebben van een vertrouwenspersoon: ons team van HR-specialisten staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Waarom een HR-abonnement?

Een HR-abonnement kan verschillende voordelen bieden voor werkgevers:

  • Het zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot HR-expertise en advies, wat handig kan zijn als je niet beschikt over een eigen HR-afdeling of als je HR-afdeling te druk bezet is met andere zaken.
  • Een HR-abonnement kan ook helpen om de kwaliteit van je HR-processen te verbeteren en risico’s te verminderen door middel van regelmatige check-ins en advies over wet- en regelgeving.
  • Bovendien kan een HR-abonnement bijdragen aan het vergroten van de tevredenheid en productiviteit van medewerkers, omdat zij kunnen profiteren van goede HR-ondersteuning en -begeleiding.
  • Met een HR-abonnement voorkom je als werkgever onnodige kosten en (juridische) procedures. Door tijdig advies in te winnen en problemen te voorkomen, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en energie. Zo kun jij je focussen op de groei en ontwikkeling van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over HR-zaken.
Voorwaarden

Het HR-abonnement heeft een minimale looptijd van 12 maanden en is jaarlijks opzegbaar. 

Het HR-abonnement kent vaste abonnementskosten per maand. De betaling geschiedt telkens vooraf voor de duur van 12 maanden.

Het HR-abonnement bevat een aantal contactmomenten per jaar, waarbij je vragen kunt stellen en advies kunt ontvangen. Mochten er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan worden deze tegen onze reguliere uurtarieven in rekening gebracht. Voorafgaand aan de werkzaamheden vindt er altijd overleg plaats, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wij garanderen dat de verstrekte informatie en gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

De werkzaamheden vinden plaats onder verantwoordelijkheid van mevrouw mr. drs. A.F. Janssen, lid van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs en welke als zodanig gehouden is aan de gedragscode, dienstverleningsvoorwaarden en tuchtrechtspraak van de Ooa.

Tevens kan een beroep gedaan worden op de kennis, kunde en ervaring van de heer T.L.P. Janssen M.A., MSc., CMC, senior adviseur, die door de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs, is gekwalificeerd als Certified Management Consultant en als zodanig gehouden is aan de gedragscode, dienstverleningsvoorwaarden en tuchtrechtspraak van de Ooa.

Het HR-abonnement biedt de mogelijkheid om het abonnement uit te breiden met aanvullende diensten en advies op het gebied van HR.

Flexibel HR-team

Wil je een meer vaste ondersteuning op het gebied van HR? De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos.
Of je nu kiest voor een aantal uur per week of per maand, of voor vaste HR-ondersteuning op afstand, wij staan voor je klaar.

Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het voeren van HR-gesprekken, het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid en het verstreken van je team(s). Hierdoor heb je geen fulltime HR-medewerker nodig, maar beschik je wel over een HR-aanspreekpunt voor jou en jouw medewerkers.

Op maat

Janssen & Partners biedt ondersteuning op maat. Zo kun je afhankelijk van de omvang van je bedrijf / je behoefte de nodige kennis en expertise in huis halen. Samen met jou brengen wij in goed overleg het HR-beleid op een up-to-date niveau!

Flexibel HR-Team

De mogelijkheden zijn eindeloos.
vanaf 150
-
per maand
  • Voor ieder bedrijf de juiste HR afdeling. Flexibel, op locatie of iets anders.

Jouw organisatie voorzien van professionele HR ondersteuning?

HR uitbesteden aan Janssen & Partners en kiezen voor een flexibele HR afdeling is een goede keuze. Heb je vragen over de verschillende HR abonnementen? We staan voor je klaar!