Personeelsadvies

HRM-Specialisten

Juristen Arbeidsrecht

Mediators MfN

T: 0418-516680

HR abonnement

Voor een vast bedrag per maand verzekerd van HR ondersteuning

Denk je wel eens aan het uitbesteden van HR, of ben je op zoek naar een HR abonnement? Bij Janssen & Partners ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden jou een flexibele HR afdeling en voor een vast bedrag per maand ben je bij Janssen & Partners verzekerd van de juiste HR ondersteuning.

We kennen vier verschillende abonnementsvormen waarbij het tarief is gebaseerd op het type ondersteuning en het aantal uren dat we aanwezig zijn. Vanzelfsprekend is hierin maatwerk mogelijk. We leggen je graag uit wat deze HR-abonnementen inhouden, zodat jij weet wat wij jou te bieden hebben als je voor HR ondersteuning kiest.

De vraagbaak

Binnen 12 uur antwoord
150
-
per maand
 • Telefonische vraagbaak tijdens kantoortijden.
 • Binnen 24 uur een antwoord of advies per mail
 • Fysieke aanwezigheid of meerwerk voor 72,50 per uur.

De vliegende keep

Elke maand op locatie
600
-
per maand
 • Alles van de vraagbaak. Binnen 12 uur reactie.
 • Één dag in de maand bij u op kantoor.
 • Training, HR gesprekken, Teambuilding of advies.

Flexibel HR team

Voor de groeiende ondernemer
1200
-
per maand
 • Alles van de vliegende keep. Inclusief een dag op kantoor.
 • Recruitment, instroom & uitstroom en contracten.
 • Fysieke aanwezigheid of meerwerk 62,50 per uur.

Maatwerk

De mogelijkheden zijn eindeloos.
NTB per maand
 • Vaste aanwezigheid of juist op afstand beschikbaar?
 • Externe HR afdeling of ondersteuning van de huidige.
 • Het abonnement dat voor jouw organisatie werkt

Toelichting

 • “De vraagbaak” is de eerste optie en daarbij heb je binnen 12 uur antwoord van onze flexibele HR afdeling. Er is een telefonische vraagbaak tijdens kantoortijden en binnen 24 uur heb je een antwoord of een advies via e-mail. Vaak maken kleine ondernemers hier gebruik van.
 
 • “De vliegende keep” is de tweede optie. Als aanvulling op “De Vraagbaak” komen we één dag per maand op kantoor bij jouw bedrijf. Daarnaast kun je in deze abonnementsvorm gebruik maken van trainingen, HR gesprekken, teambuilding of advies. Je hebt dus geen fulltime HR-medewerker nodig, maar beschikt wel over een HR aanspreekpunt voor je werknemers,
 
 • De derde abonnementsvorm is “Flexibel HR team”. Deze vorm is bijvoorbeeld geschikt voor de groeiende ondernemer in een bedrijf met 10-50 medewerkers. We zijn in deze vorm ook weer een dag bij je op kantoor en als aanvulling op “De vliegende keep” focussen op recruitment, instroom en uitstroom en contracten.
 
 • Tot slot bieden wij de abonnementsvorm “Maatwerk”. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos en je kunt kiezen voor vaste aanwezigheid of ondersteuning op afstand. Wij kunnen dienst doen als externe HR afdeling of als ondersteuning van de huidige HR afdeling. Het is bedoeld voor ieder bedrijf die de juiste HR afdeling zoekt en denkt aan flexibiliteit op locatie of elders.
Voorwaarden

U sluit een abonnement af voor 1 jaar, u beschikt dan dat jaar over het aantal uren dat correspondeert met het aantal uren per maand.

In de praktijk kan de (advies) behoefte variëren, de ene maand meer uren en de andere maand minder uren. Doordat we uit gaan van een totaal aantal uren op jaarbasis kunnen de beschikbare uren flexibel worden ingezet.

U sluit een abonnement af voor 1 jaar, u beschikt dan dat jaar over het aantal uren dat correspondeert met het aantal uren per maand.

In de praktijk kan de (advies) behoefte variëren, de ene maand meer uren en de andere maand minder uren. Doordat we uit gaan van een totaal aantal uren op jaarbasis kunnen de beschikbare uren flexibel worden ingezet.

De werkzaamheden vinden plaats onder verantwoordelijkheid van mevrouw mr. drs. A.F. Janssen, lid van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs en welke als zodanig gehouden is aan de gedragscode, dienstverleningsvoorwaarden en tuchtrechtspraak van de Ooa.

Tevens kan een beroep gedaan worden op de kennis, kunde en ervaring van de heer T.L.P. Janssen M.A., MSc., CMC, senior adviseur, die door de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs, is gekwalificeerd als Certified Management Consultant en als zodanig gehouden is aan de gedragscode, dienstverleningsvoorwaarden en tuchtrechtspraak van de Ooa.

Werkzaamheden binnen het HR abonnement

Waarom een HR-abonnement?

Op basis van de ruim 35 jaar ervaring van ons kantoor zien wij dat HR en personeelsbeleid vaak ‘tussen neus en lippen door’ geregeld worden. Enerzijds omdat het bedrijf van mening is dat de inrichting van een HR-functie of HR-afdeling te zwaar gevonden wordt. Anderzijds ook doordat het regelmatig aan actuele kennis ontbreekt op het gebied van de sociale wet- en regelgeving en of arbeidsrecht.

Om onnodige kosten en of (juridische) procedures te voorkomen, bieden wij, Janssen & Partners, die bedrijven de mogelijkheid tot professionele HR-ondersteuning op maat via een vast HR-abonnement.

Op maat

Met het Janssen & Partners HR-abonnement haalt u (ook fysiek) naar rato van de omvang van uw organisatie/behoefte de nodige kennis en expertise in huis zonder dat hiervoor een (eigen) vaste medewerker hoeft te worden aangetrokken. Samen met u brengen wij in goed overleg het HRM-beleid op een up-to-date niveau!

Jouw organisatie voorzien van professionele HR ondersteuning?

HR uitbesteden aan Janssen & Partners en kiezen voor een flexibele HR afdeling is een goede keuze. Heb je vragen over de verschillende HR abonnementen? We staan voor je klaar!