Personeelsadvies

HRM-Specialisten

Juristen Arbeidsrecht

Mediators MfN

T: 0418-516680

Referenties

Bing Go, CEO, Go-Tan

(Kesteren)

Al bijna 20 jaar werken we samen met Janssen en Partners. Ted en Floor werken zakelijk en efficiënt zonder ooit de menselijke factor uit het oog te verliezen. Janssen en Partners is een volwaardig lid geworden van onze foodloving family.
Christiaan de Bruin, algemeen directeur, De Waal Autogroep

(Tiel)

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al 50 jaar actief is in het Rivierengebied. Een punt is bij onze bedrijven altijd hetzelfde gebleven: de mensen staan centraal. Een groot team gemotiveerde collega’s staat altijd klaar voor onze klanten. De Waal wil haar medewerkers graag nog heel lang gemotiveerd en met plezier aan het werk houden. En daarvoor doen wij, tot grote tevredenheid, regelmatig een beroep op Janssen & Partners. Zij zijn makkelijk bereikbaar en bieden snel passende oplossingen voor allerlei personeelsvragen. Het is prettig samenwerken met dit familiebedrijf, net zoals wij zelf zijn.

Andries Schouten, algemeen directeur, Gunco

(Rotterdam)

Gunco is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur, verkoop, leasing en onderhoud van onder andere hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Voor onze bedrijfsvoering en personele aangelegenheden is het prettig om te kunnen sparren met de deskundige mensen van Janssen & Partners. Zij zijn snel en makkelijk bereikbaar waardoor onze kwesties altijd vlot opgelost zijn. En dat werkt!
Marco Mooren, algemeen directeur, MAT Afbouw

(Zaltbommel)

MAT Afbouw Zaltbommel is een afbouwbedrijf dat zich kenmerkt door innovatieve oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, logistiek, inbraak- en kogelwering en naadloze klimaatplafonds. MAT Afbouw levert in de afbouw kwaliteit door innovatie te koppelen aan het ambacht, de prijs en de kwaliteit. Onze kernwaarden zien wij ook terug bij de dienstverlening van Janssen & Partners. Janssen & Partners staat ons bij met bedrijfskundige adviezen en veranderprocessen.
Jan Berghege, algemeen directeur, Bouwbedrijf Berghege

(Oss)

Bouwbedrijf Berghege is in 1924 opgericht als timmermansbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig en landelijk opererend bouwbedrijf. Onze projecten bestaan uit zeer diverse opdrachten die wij met een hoog afwerkingsniveau, en complicerende factoren als extra uitdaging, uitvoeren. Dit hoge niveau vragen wij ook als wij externe deskundigheid inhuren. Janssen & Partners is al vele jaren onze vaste externe HRM expert, en vult deze rol vanuit een onafhankelijke positie en met oog voor mens en organisatie in. Doortastend moet je zijn in HRM processen en dat is precies wat Janssen & Partners is.
Richard Versluis, directeur/eigenaar, Versluis Automobielen

(Zoetemeer)

Altijd bereikbaar voor het beantwoorden van prangende vragen.  
Chantal Verheijen, directielid, Koot Metals

(Gameren)

Wij kunnen als bedrijf vertrouwen op de flexibiliteit van Janssen & Partners. Wij kiezen er namelijk voor om zelf de selectieprocedure voor personeel in gang te zetten. Wij schakelen Janssen & Partners in om onze kandidaat te testen en daarmee onze bevindingen te bevestigen (of niet natuurlijk). Janssen & Partners biedt die extra zekerheid.