Personeelsadvies

HRM-Specialisten

Juristen Arbeidsrecht

Mediators MfN

T: 0418-516680

Werving en Selectie

“ Wij helpen jouw organisatie bij het bereiken, aantrekken en behouden van talent ”

De candidate journey is de reis van de kandidaat vanaf het zoeken naar een baan tot aan de eerste werkdag. In deze fase leert een kandidaat de organisatie kennen. Hoe positiever de ervaringen zijn die een kandidaat in deze fase opdoet, hoe groter de kans dat hij uiteindelijk in dienst treed.

Janssen & Partners streeft in de werving- en selectie naar een zo optimaal mogelijke candidate journey. Dit houdt in:

  • Een snelle doorlooptijd.
  • Gemak voor de kandidaat.
  • Een prettige en vriendelijke manier van communicatie.
  • Duidelijke en complete informatie.
  • Een goed beeld van de werkelijkheid.
Traditioneel Recruitment

Traditioneel recruitment houdt in het plaatsen van een vacature en het wachten op sollicitaties.
Janssen & Partners helpt u hier graag bij. Wij kunnen de gehele werving & selectie procedure voor u uit handen nemen, maar kunnen u ook ondersteunen bij onderdelen in het werving en selectie traject. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van de vacaturetekst, het doen van de eerste selectie of het inplannen van de gesprekken.

Talent Acquisitie

Tijden zijn veranderd. De arbeidsmarkt is krap en het zelf actief benaderen van de doelgroep is een vereiste geworden. Er moet gefocust worden op de latent werkzoekenden en deze moeten ‘verleid’ worden tot het overstappen naar ander werk.

Waar we bij traditioneel recruitment een vacature plaatsen en reacties afwachten, ligt de focus bij Talent Acquisitie op het enthousiasmeren en aantrekken van kandidaten. Hierbij speelt employer branding en het inspelen op de doelgroep een belangrijke rol.

Janssen & Partners helpt je graag bij deze andere aanpak. Ook in deze methode kunnen wij de gehele werving- en selectie voor u uithanden nemen, of u ondersteunen bij onderdelen daarvan.

Assessment

Het afnemen van assessments helpt om de juiste persoon te selecteren. Door middel van een uitgebreid assessment programma, welke is afgestemd op de functie, gaan we op zoek naar de juiste match. Janssen & Partners biedt verschillende assessments , welke gecombineerd worden ingezet.

Capaciteiten assessment
Wil je meten of jouw sollicitant beschikt over het voor de functie gewenste denkniveau, of andere hardskills, zoals planvaardigheden en een analytisch denkvermogen? Dan is het inzetten van een capaciteiten assessment een goed idee.

Persoonlijkheid Assessment
Wij beschikken over een scala aan persoonlijkheidstesten. Aan de hand van deze testen kan geverifieerd worden of de persoon beschikt over de karaktereigenschappen welke relevant zijn voor de functie. Daarnaast is zijn persoonlijkheidstesten een goede voorspeller van gedrag.

Game Based Assessment
Assessments saai? Niet als je voor Game Based Assessment kiest!
Aan de hand van diverse spellen, wordt een beeld gevormd van de persoonlijkheid en capaciteiten van een sollicitant. Dit beeld is een goede voorspelling voor de prestatie van een medewerker in de functie. De spelletjes zijn “science en expert based“ en daarmee zeker betrouwbaar!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!