Personeelsadvies

HRM-Specialisten

Juristen Arbeidsrecht

Mediators MfN

T: 0418-516680

Juridisch advies

” Wij hebben de juiste juridische kennis en ervaring in huis. Met ons sta je sterk! “

Iedere organisatie heeft te maken met wet- en regelgeving, zo ook op het gebied van personeel en arbeid. Lastige juridische vraagstukken, lange en taaie wetteksten en de continue veranderende wet- en regelgeving. Laten we eerlijk zijn: dit is niet van iedereen het favoriete onderwerp.

Daarom staat Janssen & Partners voor je klaar. Wij zorgen er samen met jou voor dat de processen en documenten voldoen aan de actuele wettelijke verplichtingen.

Juridisch advies van A tot Z

Janssen en Partners staat klaar als jouw juridische adviseur. Wij voorzien jouw organisatie van betrouwbaar en up-to-date juridisch advies van het begin tot het einde van het dienstverband. Daarbij mag worden gedacht aan het ontwikkelen en formuleren van arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden, begeleiding bij een zieke medewerker, het bemiddelen bij en het voeren van gerechtelijke procedures (bijvoorbeeld ontslag, concurrentiebeding) en het adviseren bij te ontwikkelen beleid. Bovendien zijn wij gecertificeerd en geregistreerd Mediator NMI en ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand.

” Betrouwbaar juridisch advies tijdens alle fasen van het dienstverband “

Procederen

Een ieder die wel eens een gerechtelijke procedure heeft meegemaakt zal het beamen: voorkómen is beter dan vóórkomen. Een tijdig juridisch advies is daarom waardevol. Mocht het toch zo ver komen, dan staat u met ons sterk Janssen & Partners heeft in haar 34 jarig bestaan al diverse organisaties bijgestaan in rechtszaken.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!