fbpx

Over ons
Janssen & Partners


Wie zijn wij?

Sinds de oprichting van de organisatie in 1984 is Janssen & Partners zeer succesvol op het gebied van Personeel & Organisatie. Door de jaren heen is Janssen & Partners uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige organisatie die oog heeft voor maatwerk en persoonlijk contact.


Persoonlijke betrokkenheid en hart voor de zaak zijn de drijfveren op basis waarvan wij adviseren. Daarbij staat maatwerk en advies passend bij het type organisatie (van familiebedrijf, kleine MKB'er of grote speler in de markt) centraal. Denken in oplossingen in plaats van in problemen is ons motto.


Het team van Janssen & Partners bestaat uit:


Floor Janssen
(mr. drs.)

Jurist, MfN-mediator, arbeid & organisatie adviseur


f.janssen@janssenenpartners.nl

Het combineren van diverse facetten van arbeidsrecht, bedrijfskunde en management vraagstukken is de kracht van Floor. Met haar brede scope op het gebied van personeels- en organisatiemanagement is zij een adviseur die verder kijkt dan een enkel vraagstuk.

Na afronding van haar studie Personeel & Arbeid aan Avans Hogeschool is zij zich gaan verdiepen in algemene bedrijfskunde. Dit heeft ze gedaan door de Master in Management op Nyenrode Business Universiteit te gaan doen. Vervolgens heeft Floor haar expertise pallet aangevuld met de universitaire studie Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Floor is haar loopbaan gestart met een Management Traineeship bij de NS.

Specialisme: juridisch, HRM en organisatie advies, ontslagkwesties, MT sessies & training, mediation. Persoonlijk lid van: Mediatorsfederatie Nederland (MfN), Orde van Organisatiekundigen en –adviseurs (Ooa), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Ted Janssen
(M.A., MSc., CMC.)

Psycholoog, rechtbank mediator

Oprichter van Janssen & Partners

janssen@janssenenpartners.nl

Ted is reeds sinds 1984 actief als zelfstandig management consultant. Zijn brede inzet is gebaseerd op vijf (afgeronde) academische studies op het gebied van personeelswetenschappen, bedrijfskunde en psychologie. Voor tal van ondernemingen, zowel midden- en kleinbedrijf als multinationals, heeft hij omvangrijke turn-around management projecten begeleid als adviseur en/of interim-manager. Met zijn schat aan ervaring begeleidt hij directie- en managementleden als coach. Ted haalt veel voldoening uit het succesvol begeleiden van complexe mediation vraagstukken en de behandeling van psychische klachten. Als Rogeriaans psychotherapeut biedt hij coaching en begeleiding op psychologisch vlak, met name bij de behandeling van burn out’s en/of andere psychische klachten.


Specialisme: coaching & psychologische begeleiding, verandertrajecten, ontslagkwesties, reorganisaties, mediation.
Persoonlijk lid van: Orde van Organisatiekundigen en –adviseurs (Ooa), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en geregistreerd en gecertificeerd rechtbank mediator bij de Mediators federatie Nederland (MfN).

Macho

Kantoorhond, wandelcoach


Onze kantoorhond Macho (Officieel: Clever Forever) is een rasechte Beagle. Hij is een groot deel van de week te vinden op het kantoor van Jansen & Partners. Hij houdt graag alles in de gaten vanuit zijn kantoorstoel of vanaf het balkon en wisselt dit af met rust momentjes. Als wandelcoach zorgt hij voor inspiratie en de nodige beweging.


Specialisme: aaibaarheid, enthousiasme, trouw.
Mail ons
LinkedIn
Facebook
Instagram
YouTube