fbpx

NL Leert door | Ontwikkeladvies

De subsidie mogelijkheid is gesloten!

  • 100%

Gratis Ontwikkeladvies

Basis

Conform eisenpakket subsidieregeling NL leert door
1

Telefonische intake

Kennismaking, verkenning gewenste doelen, registratie subsidietraject.
2

Arbeidsmarktscan

Invullen van digitale vragenlijsten. Afname karaktertest Janssen & De Vos. Inzicht in jouw positie op de arbeidsmarkt en je arbeidskans nu en over 5 jaar. Bekijk hier de uitleg over de arbeidsmarktscan.
3

Ontwikkelgesprek

Bespreken resultaten arbeidsmarktscan, persoonsprofiel en toekomstoriëntatie.
4

Ontwikkelplan

Opstellen ontwikkelplan met acties en doelstellingen. Afspraken maken voor een eventueel vervolgtraject.

Ontwikkeladvies

Compleet

Aanvullend op de subsidieregeling NL leert door

1

Ontwikkeladvies Basis

Telefonische Intake Arbeidsmarktscan •Ontwikkelgesprek • Ontwikkelplan

2

Verdieping

Aanvulling van de arbeidsmarktscan met een uitgebreid Big Five persoonlijkheidsprofiel. Meting van de competenties en vaardigheden door middel van een assessment.
3

Coaching

Gerichte ondersteuning en begeleiding bij de praktische uitvoering van de vastgestelde persoonlijke doelen en ontwikkelpunten.
4

Service

Zes maanden “after service” via mail en/of telefoon.

Coachingstraject

Op maat


Is er behoefte aan coaching op een ander gebied dan ontwikkeling in relatie tot de (interne) arbeidsmarkt of wilt u meer dan alleen maar dat, dan kunnen wij op aanvraag een coachtraject op maat aanbieden. U kunt dan zelf (gaandeweg) kiezen waar u het accent op wil leggen.

Thema's die in een coachingstraject aan bod kunnen komen zijn onder andere:

Vitaliteit, balans werk- privé (uitvalpreventie), duurzame inzetbaarheid, empowerment (persoonlijke vaardigheden als assertiviteit, feedback, communicatie), arbeidsmarktperspectief, loopbaan, om- en bijscholing, valkuilen en competenties.

Hierbij staan wij voor een integrale aanpak. Na een eerste verkenning komen we op basis van eerste inzichten tot het formuleren van de kernvraag. Soms is die snel concreet en soms verandert de vraag gaande het traject als gevolg van nieuw verkregen inzichten, onderliggende oorzaken of vragen. Te allen tijden is er een duidelijke afspraak over het coachdoel.

Voor werkgevers
Heeft u als werkgever de behoefte om een individuele medewerker te screenen op “verborgen” competenties, onbenut potentieel en doorgroeimogelijkheden. Of merkt u dat het niet helemaal lekker loopt maar komt u samen niet tot de kern of heeft u behoeft aan een persoonlijke verkenning? Ook daarmee zijn we u graag van dienst.

Kortom, er is veel mogelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Basis pakket

0

Gratis Ontwikkeladvies

De kosten van het basis ontwikkeladvies bedragen €700,- en is voor de deelnemer kosteloos nadat het traject door de loopbaanadviseur succesvol is geregistreerd voor de subsidieregeling NL leert door.

Compleet pakket

750

Ontwikkeladvies compleet

De totale kosten van het ontwikkeladvies Compleet bedragen €1450,-, waarvan €700 zal worden bekostigd via subsidieregeling NL leert door nadat het traject voor de deelnemer door de loopbaanadviseur succesvol is geregistreerd voor de subsidieregeling.

Op maat

---

Coaching - op maat -

Afhankelijk van de specifieke wensen kan een 'op maat' traject worden opgestart.

Voorwaarden

Registratie
Na een positieve intake wordt de deelnemer geregistreerd op het ontwikkeladviesportaal. Alleen met een registratiecode kan uiteindelijk door de loopbaanadviseur subsidie worden aangevraagd.
Betaling
De prijzen zijn exclusief BTW. Bij het 'compleet pakket' en een 'Op maat traject' geschied de facturering en betaling vooraf. Na afloop van het traject zal de subsidieaanvraag z.s.m. worden ingediend. Bij ontvangst van de verleende subsidie wordt het subsidiebedrag gerestitueerd op het vooraf betaalde factuurbedrag.
Subsidie periode | op=op
Het is beperkt mogelijk om ontwikkeladviestrajecten te registreren. Als het maximale aantal registraties is bereikt, zal de mogelijkheid om nieuwe deelnemers te registreren worden stopgezet.

| Ontwikkeladvies NL Leert Door |

* Voldoet aan het eisenpakket subsidieregeling NL leert door *

| Het basis pakket bestaat tenminste uit: Intake, arbeidsmarktscan, ontwikkeladviesgesprek en een ontwikkelplan |

| Meer informatie: bel ons of stuur een mailtje

Ben je geïnteresseerd in onze overige dienstverlening? Kijk dan op onze dienstenpagina

Mail ons
LinkedIn
Facebook
Instagram
YouTube