Wie zijn Wij?

Sinds de oprichting van de organisatie in 1984 is Janssen & Partners zeer succesvol op het gebied van Personeel & Organisatie. Door de jaren heen is Janssen & Partners uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige organisatie die oog heeft voor maatwerk en persoonlijk contact. Het team van Janssen & Partners bestaat uit:

Ted Janssen M.A., MSc. CMC – Directeur

Ted Janssen eigenaar van Janssen & PartnersTed is reeds sinds 1984 actief als zelfstandig management consultant. Zijn brede inzet is gebaseerd op vijf (afgeronde) academische studies op het gebied van personeelswetenschappen, bedrijfskunde en psychologie. Voor tal van ondernemingen, zowel midden- en kleinbedrijf als multinationals, heeft hij omvangrijke turn-around management projecten begeleid als adviseur en/of interim-manager. Hij is lid van de Orde van Organisatiekundigen en –adviseurs (OOA), de Vereniging voor Arbeidsrecht (Vva), het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en hij is tevens geregistreerd en gecertificeerd mediator bij de Mediators federatie Nederland (MfN). Specifieke deskundigheid is opgebouwd in de volgende branches:

  • Transport & Logistiek
  • Automotive
  • Retail
  • Horeca
  • Optiek
  • ICT
  • Koudetechniek
  • Sociale Werkvoorzieningen
  • Woningcorporaties

Floor Janssen MSc. – Arbeid & Organisatieadviseur

Floor Janssen werkzaam bij Janssen & Partners

Floor is vanaf 1 juni 2013 weer werkzaam bij Janssen & Partners. Tijdens haar studie Personeel & Arbeid aan Avans Hogeschool heeft Floor bij het kantoor stage gelopen. Na de afronding van deze studie is ze na een wereldreis te hebben gemaakt de Master in Management op Nyenrode Business Universiteit gaan doen. Vervolgens is Floor haar loopbaan gestart met een Management Traineeship bij NS. Tijdens dit traineeship heeft ze een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma gevolgd met de focus om zich als HR professional en als persoon snel en goed te ontwikkelen. Daarbij heeft ze een schat aan ervaring opgedaan die nu bij Janssen & Partners goed van pas komt in de functie van arbeid & organisatie adviseur. Omdat kennis van het arbeidsrecht bij het bureau Janssen & Partners onontbeerlijk is, is Floor inmiddels gestart met een universitaire rechtenstudie waarbij ze zich in het arbeidsrecht zal gaan specialiseren.

Gerdien van Dijk – HRM Adviseur

Gerdien Hakeboom werkzaam bij Janssen & PartnersGerdien voegde zich in 2009 bij het team van Janssen & Partners. Destijds begon zij haar carrière bij Janssen & Partners als directiesecretaresse, maar omdat ze het gevoel had meer te willen bijdragen aan de projecten is ze een HBO deeltijdstudie Human Resource Management gaan volgen. Inmiddels is de studie afgerond en heeft zij zich bij Janssen & Partners als een echte spin in het web ontwikkeld. Daarnaast heeft zij zich toegelegd op psychologisch onderzoek, waarvoor zij certificaten heeft behaald voor de afname van diverse psychologische testen.

. .
..
..
..

Verder werken wij ook met gekwalificeerde freelancers op het gebied van:
Administratieve diensten
Communicatiebureaus
Fiscaal juristen
Pensioendeskundigen
Web developers
———————————————————————————————————————————————-

Janssen & Partners | Gasthuisstraat 1 | Zaltbommel | T: 0418-516680| E: info@janssenenpartners.nl

Comments are closed.